Csak márciusig önerővel részletre eladó vidéki családi ház

  • 800000 Ft
  • Published date: 2016/02/14
    • belvárdgyula, Baranya megye, Hungary

Részletre Is! Árcsökkenés!Eladó családi ház (vályog és tégla) Baranya megyében, Belvárdgyulán Pécs és Mohács között félúton. A faluban található orvosi rendelő, védőnő, bolt, sőt még konditerem is sok rendezvényről gondoskodik a település. Iskola és óvoda a szomszédos településen, a gyerekekért külön busz jár, ezt az önkormányzat finanszírozza. Belvárdgyula egy csendes, folyamatosan fejlődő település, sok munkalehetőséggel.
Az 1550nm-es T alakú telken sok gyümölcsfa és akácos kapott helyet, legnagyobb része pihentetett termőföld. Ezen található az 55nm-es házikó, ami ugyan felújítandó (a bejárati ajtó és egy ablak már korszerű műanyagra lett cserélve), de lakható állapotban van. Előszoba, spájz, két nagyobb szoba és egy fél (ami most tárolónak van használva, de egy festéssel akár hálófülkének is megfelel), 4 éves konyha és fürdőszoba zuhanyzóval. Két műhely is helyet kapott, az egyikből megy fel a padlásfeljáró. A fűtése jelenleg fa tüzelésű kályhával van biztosítva, de a telken belül van a gázcsonk. Víz, villany egyértelmű (több kapcsoló és vezeték cserélve lett illetve új a villanyóra), csatorna viszont nincs, helyette ciszterna áll a rendelkezésre. Szerszámos és fatároló a kertben. Az előudvar le van téglázva, akár garázs is építhető.
A házon semmiféle hitel vagy tartozás nincs.
Költözés miatt szeretnénk eladni, viszont hitel és csok jelentkezők nem érdekelnek, csak kp-s vevők.
Részletfizetés megoldható, de ehhez szükséges, hogy a vevő bejelentett munkahellyel rendelkezzen és leinformálható legyen, ezen kívül 800,000 (!!!) Ft készpénz, a fennmaradó összeg pedig ügyvéd által megírt szerződésbe lesz foglalva. A havi törlesztő részletről tárgyalhatunk, természetesen módjával. Az ára ebben az esetben 1,8 millió forint. Komoly készpénzes vevő esetén az ár alkudható.
Kérném, csak olyanok érdeklődjenek a 20/5432802-es telefonszámon, akik a fentieket megértették és tudomásul vették. A hol található és hány szoba van, jellegű kérdésekre nem válaszolok.


A hirdető telefonszáma: +36205432802
magán vagy bank hitel: kizárva
Kezdő összeg :: 800000
Minimum havi törlesztés összege :: 50000

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések