Veszprém - Kádárta

  • 32900000 Ft
  • Published date: 2017/12/13
    • Balatonfüred, Veszprém megye, Hungary

Kádártán csendes utcában eladó egy 1989-ben épült, 863 négyzetméteres telken álló 160 négyzetméter hasznos alapterületű ház. A kellemes, keleti fekvésű házban a földszinten hőszigetelt üvegű télikert található, ahol kipihenheti magát a tulajdonos, és feltöltődhet a napi munka után. A földszinten található egy folyosó, két szoba, konyha, zuhanykabinos ill. kádas fürdőszoba WC-vel, kis kamra, és egy szauna, mely a tökéletes relaxálást biztosít. Az emeleten közlekedő, két hálószoba, konyha, kádas fürdőszoba található WC-vel. Az egyik szobához erkély is tartozik. Az ingatlan összközműves, padlófűtés biztosítja a meleget a házban. A meleg vízről ill. a fűtésről Junker cirkós gázkazán gondoskodik. A házba Sofa hőszigetelt, redőnyös ablakok, fa nyílászárók vannak beépítve. A kertből térkövezett behajtón át jutunk el a 100 nm-es melléképülethez, mely két autó számára biztosít parkoló helyet. A ház 36-as téglából épült, a tetőn BRAMAC cserép található 13 cm –es ISOVIT szigeteléssel. A riasztó be van kötve, a házban kamera is található. Ha szeretne vidékies hangulatú, nyugodt helyen lakni, Veszprémtől 5 km-re akkor ez a HÁZ Önre vár! Irányár: 32,9 millió Forint! Kód: 775
Az összes jelentős bank kínálatából legalkalmasabbat megkeresve 150 millió Ft-ig teljes körű hitelügyintézést vállalunk!


A hirdető telefonszáma: 0687580277
Ingatlan ára: 32900000

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések