Tahitótfalu

  • 29000000 Ft
  • Published date: 2017/10/26
    • Tahi, Tahitótfalu, Pest megye, Hungary

Eladó Tahitótfalu Tahi részén Pest megyében,
Bp. 20 km-re, egy 2 szintes 2+2 szobás 2 fürdőszobás a 2 szint és a beépített tetőtér összesen 180 M2-es felújított téglából készült,szigetelt családi ház, 800 nm -es telken.
A kertben egy kutya kennel is található.
Amerikai konyhás fa és a kő dominál,
Vízteres kandalló,és gázfűtés is, ,amerikai konyha gránit lappal burkolva,a többi szoba ill a nappali parkettás,a hatalmas terasz körben a házon ,az ablakok zsalugáterrel felszereltek,felül egy kisebb erkély, összkomfortos ,fűtött garázs, kevés szomszéd.
Főútvonal mellett helyezkedik el,így befektetőknek kiváló lehet.Rengeteg albérletet keresnek a környéken,kis átalakítással akár szintenként is kiadható,
Nagy családosoknak összeköltőzőknek vagy vendéglátó egységnek is megfelel.
Tesco,orvos,pékség,dohánybolt 5 percre Busz 100 méterre a Dunakanyar ill.Visegrád 10 perc alatt elérhető!
Alsó színt 2 kisebb szoba kialakítható mi konditeremnek és spájznak használjuk+fürdő zuhanyzóval ami teljes felújítást kapott.
Középső színt: amerikai konyha,nappali két kisebb szoba.Nagy fürdő sarok kád!.Riasztó,internet,IPV Tv Tetőtéri színt 2 szoba ami lambériával burkolt,köztes tárolók.Csere esetén ,Békásmegyer Budakalász, Budapest kerületei csak házra.
Ára: 29 Millió Ft Tel:06303674201
email:kaltenekkerancsa@gmail.com


A hirdető telefonszáma: 06303674201
Ingatlan ára: 29000000

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések