Siófoki lakás, BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!!

  • 13000000.00 Ft
  • Published date: 2017/01/10
    • Siófok, Somogy megye, Hungary

Kizárólag Irodánktól, Befektetők figyelmébe!
Irodánk ajánlatából eladásra kínálom Siófokon a belvárostól mindössze néhány percre fekvő 6. emeleti, 2 szobás 54 m2-es erkélyes panellakást.
A társasház a 80-as évek közepén épült, 2012-ben a panel program keretében felújításon esett át, dryvit hőszigetelést, műanyag nyílászárókat kapott, valamint fűtéskorszerűsítés lett elvégezve.
A lakásban előtér, konyha/étkező, 2 szoba, közlekedő, fürdőszoba és külön helyiségben wc kapott helyet. A konyha és a kisebbik szoba ablakából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.
Fűtése távhő, lakásonként egyedi mérőórákkal, fogyasztás alapján számlázva.A távhő díja a melegvíz fogyasztás díját is tartalmazza.
A közösköltség összege: 5200Ft/hó, mely tartalmazza a lift üzemeltetésének díját, a lépcsőház világítást, takarítást, szemét díjat valamint a közös képviselő tiszteletdíját.
A lakáshoz az alagsorban, valamint a fél emeleten is tartozik közös tároló helyiség.
A lakás jelenleg albérletként funkcionál, kizárólag olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik befektetési célból vásárolnának, valamint megegyezés szerint vállalják jelenlegi bérlők bennmaradását a lakásban. Az albérlők megbízhatóak, rendszeresen és mindig pontosan fizetnek.
Irányár: 13.000.000 Ft
Több információ: 06306486468


A hirdető telefonszáma: 06306486468

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések