Remek családi ház Pusztaberki központi részén, gondozott kerttel. 11.3 M Ft

  • 11300000 Ft
  • Published date: 2018/03/28
    • Központ, Pusztaberki, Nógrád megye, Hungary

Remek családi ház Pusztaberki központi részén, gondozott kerttel.
Nyilvános ismertető:
Nógrád megye nyugati részén a Börzsöny és a Cserhát hegységek közötti völgyben, Pusztaberki Kossuth utca 96. szám alatt kínálom eladásra, ezt a remek kivitelezésű és kiváló állapotban lévő, 36 cm-es Ytong téglából épült, kétszintes családi házat. Az ingatlan külső homlokzata dörzsölt kőporos vakolatot kapott, betonfödémes E gerenda EB. béléstesttel. A tetőszerkezet faszerkezetű nyeregtető kivitelezéssel. A tető fedése Bramac betoncseréppel fedve. A családi ház nettó 100 m2-es, 1 + 2 fél szobás kétszintes ingatlan és 1000 m2-es telken épült fel 2004.-ben. Utcafronti részén a telek 20 méter szélességű és 50 méter mélységű. A ház földszintjén 10 m2-es előszoba, 8.4 m2-es fürdőszoba (kádas és zuhanykabinos), külön 1.71 m2-es WC valamint 36.64 m2-es konyha étkezővel és nappali található, ahonnan egy 25 m2-es térkövezett teraszra jutunk ki és elfogyaszthatjuk reggelinket. Az emeleti szintre, szép kivitelű fából készült csigalépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 15 m2-es előszoba és 2 külön nyíló ( 13.47 m2-es ) szobák lettek kialakítva. A ház kellemes melegét és a melegvizet falra szerelt gáz cirkó kazán adja, radiátoros hő leadással. A nappaliban kialakítható kandalló is, mivel 12 cm-es kisméretű téglából falazott kémény lett beépítve. Az épület külső és belső nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üvegekkel. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, víz, villany, gáz és csatorna bekötve. A kertbe kocsi beállási lehetőség van. Az ingatlan bútorzata igény esetén megvásárolható. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a természet közelségét, nyugodt, kiegyensúlyozott életet, itt biztosan megtalálják számításukat. A terület közbiztonsága kiváló, a lakosság összefogásának, egymásra figyelésének köszönhetően, mivel a falu nagyon csendes, de néhány kilométerre elérhető Rétság, Balassagyarmat, ahol bevásárlásra és szórakozásra is lehetőség van.
Irányár: 11.300.000.-Ft Bérlet , csere nem lehetséges.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések