Összkomfortos, 3 szobás kockaház eladó Cecén!

  • 5800000.00 Ft
  • Published date: 2018/10/01
    • Cece, Fejér megye, Hungary

Összkomfortos, 3 szobás kockaház eladó Cecén!

Az M6-os autópályától mindössze 20 km-re található, Fejér megyei településen, Cecén kínálunk eladásra egy 100 nm hasznos alapterületű, összkomfortos családi házat. Az 1976-ban blokktéglából épült, átlagos állapotú épület jó statikai állapotban lévő, száraz falai 3 tágas és világos szobát zárnak közre, melyekhez konyha, kamra, fürdőszoba, wc, közlekedő és kazánház kapcsolódik. Az összközműves ingatlan fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a gázfűtés kiépítésére is adott a lehetőség, mivel a gázcsonk telekre történő bekötése is megtörtént. A 720 nm-es, gondozott telken álló gazdasági épületek állattenyésztésre is lehetőséget kínálnak.
Az ingatlant most rendkívül kedvező áron kínálják eladásra tulajdonosai.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Irányár: 5,8 M.Ft.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu


A hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések