Nézze meg ezt a parasztházat és költözzön Nőtincsre.

  • 14990000 Ft
  • Published date: 2018/04/27
    • Nőtincs, Nógrád megye, Hungary

Nézze meg ezt a parasztházat és költözzön Nőtincsre.
Nyilvános ismertető:
Nógrád megye délnyugati részén a Rétsági járásban, festői szépségű Nőtincs község központjában a Madách utca 1. szám alatt eladásra kínálok, 920 m2-s körbekerített telken , bruttó 120 m2-s folyamatosan karban tartott, vegyes falszerkezetű, kívül-belül nagyon jó állapotban lévő látógerendás tornácos parasztházat. Az épület tetőzete jó állapotú és cserépborítású. Az ingatlanhoz 1999-ben hozzá építettek kétszintes lakrészt téglából. A házban 14 m2-s konyha, 20.56 m2-s utca tisztaszoba (laminált padlózattal), 6 m2-s közlekedő, 5.66 m2-s fürdőszoba (zuhanyzós és kádas) a meleg vizet gázbojler biztosítja, az új építésű részén 9.44 m2-s lépcsőház, ahonnan falépcsőn keresztül jutunk fel az emeletre, valamint 18.68 m2-s szoba (laminált padlózatú) található, ahonnan 15 m2-s teraszra jutunk ki. Az emeleti részén 2 m-s pihenő, 4.6 m2-s fürdőszoba (zuhanyzós) és 15 m2-s tetőteres (laminált padlózatú)szoba lett kialakítva. A parasztház fűtését gázkonvektorokkal és cserépkályhával biztosítják. A fa ablakok felújítottak, spalettákkal védve. A telken különálló 10 m2-s gázkonvektoros fűtésű nyári konyha, 15 m2-s fatároló valamint 12.5 m2-s garázs lett kialakítva. A bekerített kertben különféle termő gyümölcsfa és veteményes kert oldja meg a család napi gyümölcs és zöldség igényét. Az ingatlan a falun belüli jó elhelyezkedése miatt alkalmas életvitelszerűen állandó lakhatásra, nyaralóként valamint falusi vendégházként. Ajánlom olyan családnak, akik szeretik csendes, nyugodt életvitelt és a jó levegőt. Kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a 40 hektáros horgász paradicsom, ahol horgászatra, strandolásra, csónakozásra van lehetőség. Gyermekek részére remek program lehet a Sehol sziget élménypark, állat simogató. Nőtincsen iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, boltok és étterem megtalálható. A település Váctól autóval 15 percre, Budapesttől 50 km-re van. Közvetlen buszjárat van: Nőtincs-Budapest között, mely a munkába járást segíti.
Irányár: 14.99 M Ft
Az épületben lévő bútorzat a megállapodás része.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések