Minimalista luxusvilla balatoni panorámával

  • 220000000.00 Ft
  • Published date: 2018/09/20
    • Balatonfüred, Veszprém megye, Hungary

Ezt a házat január 3.-án, egy borongós, nyirkos, téli napon láttam először. Mikor megpillantottam, azonnal tudtam, hogy jó ház lesz, pedig akkor még csak szerkezetkész állapotban volt. Már akkor látszott rajta. Abban az állapotában is már jó hangulatot sugárzott.
Most, mikor újra láttam fél évvel később, mégis felülmúlta a várakozásomat.
A tehetséges tervező, a belső építész, a jó kivitelező, lakberendező és nem utolsó sorban az építtető színvonalas, igényes munkát végzett. Ez egy jól élhető, ízléssel megalkotott, remek ház lett, családi háznak de nyaralónak is tökéletes.
Már a külső látványától is elfogott a wow-érzés. Az épület letisztult formája, semmi hivalkodás, csak a funkciók megvalósítása, – mégis ízléssel és összhangban a környezettel és tájjal – szándéka jól sikerült. A nagy, kétállásos garázs – ritkaság Balatonfüreden – a tágas terasz, a medence és a szépen parkosított előkert már a szabadban is magas minőségű életteret ad egy 4-5 tagú család számára. Ennek az élettérnek pedig a káprázatos balatoni panoráma ad színpadot.
A wow-érzés a házba belépve még csak fokozott. Itt aztán nagyot alkotott a belső építész és a lakberendező. Azonnal otthon érezheti magát, aki itt fog lakni, remek ízléssel minden kényelméről törődő kezek már előre gondoskodtak. Mintha csak szállodába lépne be, nem kell hoznia semmit, csak a ruháit, teljesen berendezett és felszerelt házat kap.
Öröm egy ilyen házat az ingatlan piacra bevezetni, de az igazi nagy öröm azé lesz, aki ezt a nagyszerű házat első tulajdonosként birtokába veheti.
Talán éppen Ön lesz az? Ha úgy érzi, ez kell Önnek, hívjon!
Kód: Furmin1 Irányár: 220 millió Forint a 240 nm-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás házért, ami 750 nm-es telken áll.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com


A hirdető telefonszáma: 0687580277

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések