Legyen Önnek új otthona Csobánka panorámás részén.

  • 31200000.00 Ft
  • Published date: 2018/06/22
    • Lánc-dűlő, Csobánka, Pest megye, Hungary

Legyen Önnek új otthona Csobánka panorámás részén.
Budapesttől 20 perc távolságra, a Pilis egyik hangulatos, különleges mikroklímájú völgyében fekvő Csobánkán a Lánc-dűlő, festői környezetében, csodálatos örök panorámával rendelkező, 738 m2-s vadregényes telken, 140 m2-s háromszintes téglaépítésű lakóingatlant kínálok eladásra. Az épület B 30 cm-s téglából épült, beton födémmel és a tetőzete tatai üvegvágású cseréppel borítva. Az ingatlan 1983-ban épült, folyamatos megújulással. A ház szuterénjében földes pince, előszoba, étkező, konyha, fürdőszoba WC-vel és kazánház található. A magasföldszintre beton lépcsőn jutunk fel, ahol szélfogó, előtér és szoba, WC, fürdőszoba, nappali, ahonnan kiléphetünk a télikertbe és a teraszra. A nappaliban szép kivitelezésű kandalló adja a ház melegét. A nappaliból falépcsőn mehetünk fel az emeleti szintre és itt előtér, hálószoba és fürdőszoba található. Víz, villany, gáz be van kötve, csatorna nincs – emésztő van. A telken 20 m2-s tégla garázs lett kialakítva, melynek tetején tároló található. A kertben termő gyümölcsfák, örökzöld fák és bokrok idilli hangulatot nyújtanak. Körülvesz a természet, de közel van a falu központja, ahol a bevásárlóközpont, bölcsőde, óvoda, iskola és a buszmegálló is található. A település jellegzetessége a hűvösebb levegő beáramlása miatt itt pár fokkal mindig alacsonyabb a hőmérséklet, mint a környező településeken, de épp ennek köszönhető különleges szub-alpin klímája van, mely a légzőszervi betegségben szenvedőknek gyógyírt jelenthet.A 11-s út 10 perc gépkocsival, autóbusz megálló közelben, mellyel 5 perc alatt Pomázi HÉV megállóhoz lehet eljutni. Az ingatlant ajánlom olyan családnak, akik KERESIK ÚJ OTTHONUKAT, szeretnek friss reggeli ózondús levegőre ébredni, vágynak a természet közelségére és mégis a környező városokba Szentendre, Esztergom, Pomáz, Budapestre rövid időn belül eljuthatnak.
Irányár: 31.200.000.-Ft ALKU KÉPES.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések