Legyen Öné ez az eladásra kínált családi ház Nógrádsápon. 8.5 M Ft

  • 8500000.00 Ft
  • Published date: 2018/09/05
    • Csendes Részén., Nógrádsáp, Nógrád megye, Hungary

Legyen Öné ez az eladásra kínált családi ház Nógrádsápon.
Nyilvános ismertető:
Cserhát és a Gödöllői-dombság találkozásánál, Nógrád megye délnyugati szegletében, Pest megye határán elhelyezkedő Nógrádsáp csendes utcájában, eladásra kínálok 1500 m2-es körbekerített telken, bruttó 100 m2-es remek állapotban lévő családi házat. A ház 50 cm-es vastagságú vegyes falazattal épült fa födémmel és cserépborítással. Az ingatlan folyamatosan karbantartott és a leendő tulajdonosnak csak egy tisztító festés után azonnal költözhetővé válik. A házban előszoba (kőlapozott), utcafronton két különnyíló (parkettás és hajópadlós) nagyszoba, folytatásában egy 15 m2-es szoba, konyha, speiz és kádas fürdőszoba található. A fürdőszobában a melegvizet éjszakai áramról működő villanybojler biztosítja. A szobák fűtése cserépkályhával és gázkonvektorokkal megoldott. A családi ház alatt pince is lett kiépítve. A családi ház mellett közvetlenül, különálló garázs épült téglából.
A telken fészer, gazdasági helyiségek, kukoricagóré, kiépített kemence-kolbász füstölővel található. Az ingatlanhoz gondozott kert is tartozik, termő gyümölcsfák és veteményes található, melynek locsolását ásott kútról biztosítják. Ajánlom azoknak, akik szeretik a csendes falusi és meghitt családi életvitelt. A községben óvoda, iskola, esti gimnázium, orvosi rendelő, posta, bevásárlási lehetőség megtalálható. Az ingatlant nem lakják, tehermentes, üres vétel esetén azonnal költözhető.
A településhez legközelebb lévő város Rétság amely mindössze 22 km, Vác 27 km-re, Aszód 30 km, Balassagyarmat 32 km, Budapest 55 km, valamint a megyeszékhely Salgótarján 80 km távolságra fekszik.
Ár: 8.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések