Kiváló lehetőség vállalkozás részére ez a családi ház Püspökszilágy központjában.

  • 8900000 Ft
  • Published date: 2017/08/12
  • Modified date: 2017/08/12
    • Püspökszilágy, Budapest, Pest megye, Hungary

Kiváló lehetőség vállalkozás részére ez a családi ház Püspökszilágy központjában.
Püspökszilágy Váctól délkeletre a Nyugati-Cserhát déli nyúlványai között búvik meg, a várostól mintegy 15-16 kilométer távolságban. Határa 2530 hektárnyi területének nagyobbik felét ma is összefüggő, – jórészt tölgyes, cseres – erdők foglalják el.Ebben a csendes zsákfaluban eladásra kínálok 1374 m2-es telken, bruttó 130 m2-es vályogtégla építésű összközműves családi házat.Az ingatlan beton alapra építve, vályogtégla falazattal , fafödémmel és palatető borítással épült. A házba fedett teraszon keresztül jutunk be , ahol előszoba,konyha, fürdőszoba (zuhanytálcás),külön WC és 4 szoba (18 m2, 18 m2, 13 m2,16 m2) található.A fürdőszoba meleg vízét villanybojler biztosítja éjszakai áramról.A ház folytatásában 1 téglaépítésű szoba lett utólagosan hozzáépítve. A szobák hajópadló borításúak,a többi helyiség kőlapozott és eredeti fa nyílászárók vannak. A ház fűtését vegyes tüzelésű kazán valamint gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással.Az ingatlan közművei, villany, csatorna, gáz és csatorna. Az épület egy része alatt száraz pince található.A telken különálló garázs, gazdasági épületek, tároló helyiségek és egy 15 m2-es száraz pince található.Az épületbe ipari áram is be lett vezetve és lehetőség van akár vállalkozás kialakítására is nagy teljesítményű gépek használatával.Az utca barátságos és biztonságos, közvilágítással rendelkezik. Az udvarba gépkocsival be lehet parkolni. A kertben veteményes kialakítására is van lehetőség, ami biztosítja a család zöldség és gyümölcs ellátását.Ajánlom akár két generációs család összeköltözésére is,akik szeretik a vidéki életvitelt, a csendet és a nyugalmat. Közelben , üzlet, posta, buszmegálló megtalálható.
Ár : 8.900.000.-Ft Bérlet, csere nem lehetséges.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550.


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések