Kiváló állapotú, komfortos családi ház eladó Bölcskén!

  • 7800000.00 Ft
  • Published date: 2018/09/28
    • Bölcske, Tolna megye, Hungary

Kiváló állapotú, komfortos családi ház eladó Bölcskén!

A kellemes hangulatú, Duna-parti falucska csendes utcájában kiváló állapotban lévő, 130 nm hasznos alapterületű, 3 szobás családi házat kínálunk eladásra. Az 1950-es években épült parasztházat 1998-ban részlegesen felújították, melynek során az ingatlant közművesítették, kiépítették a gázkonvektorokkal üzemeltetett fűtési rendszert. A rendkívül masszív, száraz falak két tágas, világos szobát zárnak közre, melyekhez konyha, kamra, fürdőszoba-wc és előszoba kapcsolódik. A lakóház mellett álló, téglából épült melléképület nyári konyhának és egy újabb szobának ad helyet. A melléképület alatt elterülő, kellemes klímájú szuterén egyedülálló lehetőséget kínál borok, zöldségek és gyümölcsök tárolására. A főépülethez kapcsolódó tároló helyiségek, valamint a közel 4000 nm-es telek gazdálkodásra is lehetőséget kínál. A számottevő méretű kert akár megosztva is megvásárolható.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Irányár: 7,8 M.Ft.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu


A hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések