Kiváló állapotú, 4 szobás családi ház eladó Madocsán!

  • 6900000.00 Ft
  • Published date: 2018/09/26
    • Madocsa, Tolna megye, HungaryA Paksi Atomerőműtől és az autópályától mindössze 15 km-re elterülő parányi település rendkívül csendes, családias hangulatú utcájában kínálunk eladásra, egy 122 nm hasznos alapterületű, 4 szobás, komfortos családi házat. Az 1958-ban vályog téglából épült eredeti épület masszív, száraz falai 3 tágas, világos szobát, konyhát, fürdőszobát, wc-t, kamrát és folyosót zárnak közre. A ház fűtéséről hagyományos kályhák gondoskodnak. A főépület mellett álló, tégla falazatú épület nyári konyhát és szobát tartalmaz, amely alatt pince található. Az ingatlanba bevezetésre került a vezetékes telefon, internet és kábeltévé is. A gépkocsi tárolására 1 beállásos garázs szolgál. A telken álló gazdasági épületek, valamint az 1.600 nm-es udvar és kert gazdálkodásra is kiváló lehetőséget kínál. A virágok és konyhakerti növények öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Irányár: 6,9 M.Ft.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
06/30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu


A hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések