Kedvező árú parasztház eladó Bölcske központjában!

  • 3500000.00 Ft
  • Published date: 2018/08/30
    • Központ, Bölcske, Tolna megye, Hungary

Kedvező árú parasztház eladó Bölcske központjában!

Bizony, szebb időket is megélt már ez a házikó a csendes halászfalu központjában. Karnyújtásnyira tőle a boltok, posta, s a templom oly közel, hogy tán még a tiszteletes hangja is idehallik olykor, miként énekli a szent zsoltárokat. Alapra építették egykor a ház masszív falát, az erős tető zord időket derekasan állt. Módosabb gazdái lehettek talán, erről vall három tágas, világos szobája, s a konyha, fürdőszoba, wc, előszoba, hol a belvilág három méterhez közel. Télvíz idején gázkonvektorok olvasztják az ablakokról a jégvirágokat, s tartalék gyanánt néhány meglett, öreg villanykályha. Nyári konyha, s kamra áll a ház udvarán, s pince, mely nemes bort érlelt hajdanán. Kert nyújtózik a telek 622 nm-én, s némely baromfi ól, ha a gazdának kapálni, disznót, csibét, kacsát nevelni szottyanna kedve tán. Íme hát a ház, várva új gazdára. Ki nem rest figyelmet, munkát, gondoskodást szánni rá, otthonná, bolttá téve a múlt megviselt falát.

Irányár: 3,5 M.Ft.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.
City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu


A hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések