Igényes környezetre vágyó érdeklődőket várunk erre a minőségi lakásra.

  • 33900000 Ft
  • Published date: 2018/07/03
    • Vác, Vác, Pest megye, Hungary

Igényes környezetre vágyó érdeklődőket várunk erre a minőségi lakásra.
Nyilvános ismertető:
Vác belvárosától pár percre, eladásra kínálok kiváló állapotban lévő 73 m2-s I. emeleti luxus komfort fokozatú téglaépítésű társas házi lakást. Az ingatlanban előszoba beépített gardrob szekrénnyel, WC, konyha - étkezővel, ahonnan egy 12 m2-s belső kertre néző loggiára jutunk, nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba jakuzzis káddal biztosítja a komplett életérzést. A lakás fűtését és a meleg vizét gázcirkó biztosítja radiátoros hő leadással, rendkívüli alacsony rezsi költséggel. A lakásban lévő beépített, gépesített konyha, a beépített hálószobai tükrös gardrob szekrény és az előszobai szekrény a vételár részét képezi. A lakáshoz külön helyrajzi számon tartozik egy 15 m2-s teremgarázs és a hozzátartozó 6 m2-s tároló helyiség is, mely megvásárolható 3.000.000.-Ft összegért. Ajánlom azoknak, akik a belvárosban szeretnének élni. Fiataloknak, befektetőknek egyaránt remek vételi lehetőség. Közelben pár percre minden infrastruktúra megtalálható (boltok, vonat állomás, busz állomás, sétáló utca, piac). A társasház kialakítása modern és elegáns megjelenésű.
Ár: 33.900.000 Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések