Eladó új építésű zöld energiás társas házi téglalakás Vácon.

  • 25900000.00 Ft
  • Published date: 2018/06/03
    • Vác, Vác, Pest megye, Hungary

Eladó új építésű zöld energiás társas házi téglalakás Vácon.
A ház első emeletén kapott helyet ez a bruttó 79 m2-s, nettó 54 m2-s hasznos alapterületű, belső kétszintes téglalakás. Az ingatlanban, előszoba, WC , amerikai konyhás nappali, kádas fürdőszoba, nappaliból nyíló hálószoba található. A lakás műanyag nyílászárókkal (külső fele aranytölgy hatású, belső fele fehér), biztonsági ajtóval, riasztóval kerül átadásra. A riasztó, fűtés mind programozható, illetve távolról vezérelhető. A fürdőszobában törölköző szárítós radiátor és akril kád. A kertben egy kültéri parkoló tartozik a lakáshoz.. A lakásba vezetékes telefon, internet, kábel tv, riasztó és távfelügyelet is ki van alakítva. Az udvar parkosítása folyamatban van. A lakáshoz egy gépkocsi beálló tartozik az udvarban, ami szintén a vételárban foglaltatik.
A lakás egyedileg szabályozható fűtéséről és hűtéséről, valamint elektromos ellátásáról 100%-ban a társasházhoz tartozó központi hőszivattyú és napelemek gondoskodnak, így a leendő tulajdonosok mentesülnek a napjainkban egyre növekvő energia-költségek alól!
A lakás ára: 25.900.000,- Ft
Rugalmas fizetési feltételek, keressen bennünket:
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Zöld Energia: „A megújuló energiaforrás olyan közeg, természeti jelenség, melyekből energia nyerhető ki, és amely akár naponta többször ismétlődően rendelkezésre áll, vagy jelentősebb emberi beavatkozás nélkül legfeljebb néhány éven belül újratermelődik.
A megújuló energiaforrások jelentősége, hogy használatuk összhangban van a fenntartható fejlődés alapelveivel, tehát alkalmazásuk nem rombolja a környezetet, ugyanakkor nem is fogják vissza az emberiség fejlődési lehetőségeit. Szemben a nem megújuló energiaforrások (kőszén, földgáz, stb.) használatával, nem okoznak olyan halmozódó káros hatásokat mint az üvegházhatás, a levegőszennyezés, vagy a vízszennyezés.
A szél- és napenergia-technológiák alkalmazása lehetőséget ad arra is, hogy az ember saját maga állítsa elő az otthonában használt villamos energiájának, üzemanyagának és vizének egy részét, vagy akár az egészét. A fosszilis tüzelőanyagoktól való elhatárolódás különösen fontos, egyrészt a globális felmelegedés megállítása miatt, másrészt a közelgő olajhozamcsúcs fenyegetése miatt.”
Forrás: wikipedia, teljes cikk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%B6ld_energia

Mi az a napelem?
A napelem vagy fotóvillamos elem olyan szilárdtest eszköz, amely az elektromágneses sugárzást (fotonbefogadást) közvetlenül villamos energiává alakítja. Az energiaátalakítás alapja, hogy a sugárzás elnyelődésekor mozgásképes töltött részecskéket generál, amiket az eszközben az elektorkémiai potenciálok, illetve az elektron kilépési munkák különbözőségéből adódó beépített elektromos tér rendezett mozgásra kényszerít, vagyis elektromos áram jön létre. Ez a jelenség bármilyen megfelelő fényspektrummal rendelkező fényforrás esetén is lezajlik, nem szükséges kizárólagosan napfény. A napelemekre általában 20-25 év a garancia, jellemzően 20-40 év az élettartamuk. A napenergia hasznosításában hosszabb távon számottevő növekedés várható.A ma létező nagy teljesítményű naperőművek jellemzően nem ezt a technológiát alkalmazzák; a nap hőerőművek a Nap hőjét forró gőznek vagy folyadéknak adják át, ezzel turbinák segítségével nyernek áramot.
Forrás: wikipedia


A hirdető telefonszáma: 304932550

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések