Eladó remek , kétszintes ikerház fél Vác belvárosától 5 percre.

  • 79000000.00 Ft
  • Published date: 2018/06/30
    • Belvárostól 5 Percre., Vác, Pest megye, Hungary

Eladó remek , kétszintes ikerház fél Vác belvárosától 5 percre.
Nyilvános ismertető:
Vác központjától 5 perc sétára, kínálom eladásra 309 m2-s telken,ezt a remek állapotú 200 m2-es kétszintes ikerház felét.
Az ingatlan 1992-ben, 38 cm-s ikersejt téglából, kerámia beton födémmel és betoncserép borítással épült. Az ingatlan földszintjén, szélfogó előtér, nappali, gardrob helyiség, kézmosós WC, étkezős konyha lett kialakítva. Az étkezőből jutunk ki a hátsó teraszra és a kertbe. A hálószoba és a konyha-étkező rész klimatizált.A teraszon kandalló lett kiépítve, ahol kiváló lehetőség van grill partik rendezésére. Az emeleti szintre szép kivitelezésű falépcsőn jutunk fel a galériára, ahol zuhanykabinos fürdőszoba WC-el, hálószoba, nagyszoba erkéllyel valamint padlásfeljáró található. Az ikerház összközműves, víz, gáz, villany ( 220V-380 V ), csatorna bekötve. A fűtése gázcirkóval megoldott radiátoros hő leadással és a melegvizet gázbojler biztosítja. Az ingatlanban padlófűtés lett kialakítva. Az ablak és nyílászárók vörösfenyő és tölgyfából készült. A szobák laminált padlóburkolásúak a többi helyiség járólapozású. Az épület alatt pince található, ahol mosókonyha, műhely, gázbojler, tároló lett kialakítva. Az ingatlanban kétállású garázs is megtalálható, ahonnan lépcsőn keresztül jutunk az étkezőbe. A házat tágas, világos terek jellemzik, melyben egy család kényelmesen elfér. A házat modern stílus, megfontoltság, precíz kivitelezés jellemzi! Az udvar rendezett, parkosított, egyedi hangulatú, fedett vízforgatós medencével. Igény esetén a bútorzat ára megbeszélés kérdése.
Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából KIVÁLÓ! A közelben minden infrastruktúra (Pl: bolt, óvoda, iskola, stb.) megtalálható, amire szükségünk lehet!
Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából KIVÁLÓ!
Könnyedén és gyorsan elérhető Budapest, mind autóval, mind tömegközlekedéssel!
Ár: 79.000.000.-Ft
Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések