Eladó kétszintes családi ház Kisnémedi központi részén. 21.5 M Ft

  • 21500000.00 Ft
  • Published date: 2017/11/19
  • Modified date: 2018/06/13
    • Kisnémedi, Budapest, Pest megye, Hungary

Eladó kétszintes családi ház Kisnémedi központi részén.
Kisnémedi központjának csendes utcájában, 1080 m2-s bekerített panorámás telken, 140 m2-s kétszintes családi ház eladó! A ház 1984-ben épült, beton alapra, tégla falazattal, beton kefnis födémmel és cserép tetőborítással. A ház külső széljárta két fala 10 cm-s drywit szigetelést kapott.Az ingatlan tetőzetét 7 éve kompletten felújították, 5 éve a nyílászárók is hőszigetelt műanyag ablakokra lett cserélve. Az épület földszintjén előszoba, kazánház, WC, garázsból átalakított étkező konyhás nagyszoba, nappali, konyha, kamra és étkező található. Az emeleti szintre szép kivitelezésű falépcsőn jutunk fel a folyosóra és onnan nyílik a gyermekszoba, nagyszoba, kisszoba és a nagy fürdőszoba ( kádas és tusolós ). A fürdőszoba csempézett és kőburkolatú, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az étkezőből egy 20 m2-es nyitott pihenőterasz található. A szobák parketta burkolatúak, az ablakok redőnyökkel felszereltek. Az családi ház teljes közművekkel rendelkezik. Az ingatlan központi fűtése gázcirkóról és vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Az udvar hátsó részén 56 m2-es beton téglából épült vakolatlan ház található, konyhával és egy nagyszobával. A konyha alatt pince is ki lett alakítva, víz és villany bevezetve. A későbbiek során, akár vendéglakást is ki lehet alakítani belőle. A ház jó állapotú, felújítani nem szükséges, csupán a szokásos higiéniai festéseket kell elvégezni. Az utóbbi években a település dinamikusan fejlődik, utcáit és közterületeit folyamatosan térkövezik, parkjait szépen karbantartják. A faluban közért, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, fodrász, stb. is megtalálható. Az autóbusz közlekedés Vác és Budapest felé is megfelelően szervezett. Az ingatlant ajánlom azoknak, akik a nyugodt vidéki életre vágyódnak.
Irányár: 21.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések