Eladó családi házrész Ipolydamásd központjában. 3.5 M Ft

  • 3500000.00 Ft
  • Published date: 2018/04/13
    • Ipolydamásd, Pest megye, Hungary

Szob településtől 5 km-re északnyugatra fekszik a 12-s főút folytatása mellett Ipolydamásd, melynek központi részén eladásra kínálok utcafronton lévő 34 m2-s családi házrészt. A házrész vegyes falazatú, cserép borítással,vezetékes víz, villany csatorna bekötéssel rendelkezik, gáz az utcában található.
Az ingatlanban : konyha 7,66 m2 , a fürdő 2,2 m2 , 7,66 m2 előszoba/étkező ,
16 m2-s hajópadlós szoba található. A villanyvezetékek, vízvezetékek cserélve lettek. A fa nyílászárók nem újak, jól záródnak, a későbbiek során felújítást igényel. Étkező és a hálószoba közé beépített téglaépítésű kályha adja az ingatlan meghitt melegét. Meleg víz villanybojlerről működik. A lakás tetőzetén pala található, ez még nem lett felújítva.
Az utcából rövid sétával az Ipoly folyó partja elérhető, mely a horgászok paradicsoma. A buszközlekedés megfelelő, a közelben szlovák határátkelő könnyen elérhető.
Az ingatlan jó állapotú, felújítást minimálisan igényel. A telken vízzel ellátott nyári konyha és 3 fatároló található. A telek osztatlan közös tulajdonban van.
Ár: 3.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések