Eladó 45 m2-es sorházi lakás Szob központjához közel. 9.99 M Ft

  • 9990000 Ft
  • Published date: 2018/01/01
    • Szob, Pest megye, Hungary

Eladó 45 m2-es sorházi lakás Szob központjához közel.
Nyilvános ismertető:
A Duna bal partján, az Ipoly torkolatánál, rendkívül előnyös földrajzi helyen fekvő Szob városának központjához közel, eladásra kínálok 45 m2-es sorházi ingatlant, 40 m2-es gondozott virágos előkerttel. Az ingatlanba víz, villany, gáz és csatorna bevezetve. A sorházi ingatlan az 1960-as években kőből és fehér téglából épült, a lakásban étkezős konyha, kádas fürdőszoba (ahol bojler adja a meleg vizet), nagyszoba és hálószoba található. Az ingatlan fűtése gázcirkóval megoldott radiátoros hő leadással. Mellette a konyha és a szoba közé beépített cserépkályha is lehetőséget ad egy alternatív fűtési lehetőségre. 2005-ben az ingatlan felújítása során, korszerű hőszigetelt fa nyílászárók lettek beépítve. Ekkor kapott a lakás oldalfalai és mennyezete belső hőszigetelést. Ezáltal az ingatlan fűtési költsége csekély lett. A sorházi lakáshoz 2 db fatároló és gazdasági épület tartozik, mely lehetőséget ad házi állatok tartására is. Az ingatlan közelében pár perces távolságra orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, múzeum, könyvtár, szabadidő központ valamint sport központ is megtalálható. Ajánlom fiatal vagy idősebb házaspár részére, remek ár-érték arány.
Ár: 9.990.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 06705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések