Áron alul eladó ingatlan a Cserhát Naturpark egyik kiemelt védettségű településén, Terényben.

  • 13000000 Ft
  • Published date: 2017/05/24
    • Budapest, Budapest, Hungary


Áron alul eladó ingatlan a Cserhát Naturpark egyik kiemelt védettségű településén a Szanda-patak völgyében! Családi háznak vagy vendégháznak egyaránt tökéletes választás! Budapesti lakás cseréje is érdekel.

Terényben, a Cserhát szívében egy négyszáz lelkes palóc faluban eladó egy szinte teljes egészében átépített, felújított parasztház. Az eredeti hosszú parasztház az 1920-as években épült a saroktelken, amelyhez az utcafronton egy kétszobás épületrészt toldottak az 1960-as években, ezeknek egyik fele alápincézett. Az átalakítás, felújítás 2008-2010-ben zajlott, ekkor a teljes látszó fafödém kicserélésre került, valamit teljes egészében új tetőszerkezet készült olyan kialakítással, amely egy későbbi tetőtér-beépítést lehetővé tesz. A régi, hagyományos ablakok felújításra kerültek, ezek mellett pedig számos új ajtót-ablakot építettünk be, amelyek mind korszerű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott fa nyílászárók. A házon teljes körű, fémhálóval megerősített külső és belső vakolás készült, természetes, lélegző mészhabarccsal. A külső homlokzatképzés elkészült, a belső festés, vagy meszelés még várat magára. Új elektromos hálózat készült (vezetékelés, dobozolás); a világítótestek és a kapcsolók még nincsenek felszerelve. A víz-vezetékszerelés elkészült, a gázcsonk az udvarban, a teljes fűtési rendszer még kialakítandó (egyedi és központi fűtés is), valamint a fszt-i padozatok jelenleg kimélyítettek, a padlófűtés kialakítása, ill. kialakíthatósága érdekében. A faluban csatornahálózat nincs, de az egyedi szennyvízkezelés több módja is lehetséges. A pince 13,5, a földszint 136,8, a tetőtér ~90 nm hasznos alapterületű. A melléképület műhelynek, nyári konyhának vagy tárolónak kiválóan alkalmas. A telek (1360nm) gyümölcsfákkal beültetett és gondozott, a mellette lévő, kb. 600 nm-es üres telek másik tulajdonostól megvásárolható hozzá.


A hirdető telefonszáma: +36205556277

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések