2 családi ház egyben, cserére is

  • 5000000.00 Ft
  • Published date: 2017/11/01
    • Bátonyterenye, Nógrád megye, Hungary

Nagycsaládosoknak, vállalkozásra alkalmas többgenerációs családi ház Kisterenyén a 23-as főút mellett SÜRGŐSEN eladó, CSERÉLHETŐ max. 2 szobás lakásra (elsősorban Nagybátonyban), értékegyeztetéssel!
Az útfelőli házban van 2 nagyszoba, nappali, hatalmas fürdőszoba, előszoba (jelenleg konyhának használjuk), a fürdőszoba alatt pince. A fűtése gáz konvektoros, de van két kémény, így a hagyományos fűtés is megoldható!
A másik egy tornácos parasztház, egy konyha résszel, amelyben van víz, áram, a fűtése gázkonvektor, és hagyományos. Van mellette másik kettő helyiség, ahol konyhát és fürdőszobát lehet kialakítani. Ebben a kettő helyiségben nekünk üzlet működött! A ház közel 7 éve nincs lakva, így teljes felújításra van szükség! Viszont utána alkalmas üzletre, és legalább 2 személynek lakhatásra is!
Az udvaron garázs van, mögötte állattartáshoz ólak. A kert le lett csupaszítva, csak a hátsó részen vannak akácfák, a másik felén pedig néhány gyümölcsfa (cseresznye, birs, szilva).
A parasztház két további helyiségét érdemes elbontani (ezt már el is kezdtük), így rengeteg faanyag, cserép, tégla szabadul fel. Érdeklődni telefonon lehet este 6 után(70-509-3287, 70-409-2308).
A ház részletre nem eladó, és nem kiadó!


A hirdető telefonszáma: +36705093287

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések