Felújított, kétszintes sorházi ingatlan eladó Solton!

  • 16000000.00 Ft
  • Published date: 2018/07/04
    • Solt, Bács-Kiskun megye, Hungary

Felújított, kétszintes sorházi ingatlan eladó Solton!

A település frekventált pontján, néhány percnyire a kisváros központjától, iskolától óvodától, rendkívül esztétikus, kényelmes sorházi ingatlant kínálunk eladásra. A kétszintes épület 1975-ben téglából épült, majd az elmúlt év során teljes körű felújításon esett át. A 110 nm hasznos alapterületű lakás földszintjén tágas és rendkívül világos nappalit alakítottak ki, amelyhez étkező-konyha, folyosó, wc és kazánház kapcsolódik. Az emeleten két nagyobb és egy kisebb méretű hálószoba helyezkedik el, valamint egy tágas előtér és fürdőszoba. Az ingatlan fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. A gépkocsi tárolására a házhoz kapcsolódó, zárt garázs szolgál. A lakáshoz tartozó, 360 nm-es telken gondozott, parkosított udvar és kert terül el.
Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Irányár: 16 M.Ft.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
06/30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu


A hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések