Ha nyugalomra, pihenésre, csendre vágyik, legyen Öné ez a nyaraló Kismaroson az Öregszőlőkben.

  • 19500000.00 Ft
  • Published date: 2018/10/04
    • Kismaros, Budapest, Pest megye, Hungary

Ha nyugalomra, pihenésre, csendre vágyik, legyen Öné ez a nyaraló Kismaroson az Öregszőlőkben.
Nyilvános ismertető:
Kismaros hangulatos részén az Öregszőlőkben, Dunára és a Visegrádi várra néző körpanorámás, 800 m2-es bekerített telken, 100 m2-es háromszintes téglaépítésű nyaralót kínálok eladásra. A telek zárkerti besorolású, a művelésből történő kivonása megtörtént, így szabadon megvásárolható, birtokba vehető. Az épület 1994-ben terméskő alapra épült B 30-as téglából, beton födémmel és cserépborítással. A nyaraló zártkerti besorolású földszintjén nyári konyha, tároló helyiség található. I. szinten nagy nappali terasszal, fürdőszoba, kis konyha található és onnan falépcsőn keresztül jutunk fel a II. szintre, ahol pihenő, külön WC, hálószoba erkéllyel lett kialakítva. Az épület fűtése szép kivitelezésű fatüzeléses kandallóval és elektromos fűtéssel megoldott. Az ingatlanban víz, villany, nagyméretű emésztő van, gáz az utcában található. Az ingatlan statikailag remek állapotban van, tisztító festés és kis felújítás után remek nyaralója vagy akár állandó ingatlana lehet egy csendet, nyugalmat kedvelő családnak. A kert gondozott örökzöldek, gyümölcsfák, bokrok díszítik. A telek alsó részén alpesi tetős gépkocsi beálló is lett kialakítva. A környék csendes, az erdő közelsége jó levegőt biztosít, a területen sok az állandó lakos, ezáltal biztonságos is. Ajánlom azoknak, akik a csendes, nyugodt, jó levegőjű remek adottságokkal rendelkező lakóhelyet vagy pihenő helyet szeretnének. Kismaros a Duna bal partján fekszik, Budapesttől 50 km távolságra, megközelíthető közúton (A2, 2-es, -12-es), vonaton vagy vízi úton.
Irányár: 19.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


A hirdető telefonszáma: 705581160

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések