Befejezésre váró, lakható családi ház eladó Dunaföldváron!

  • 17000000.00 Ft
  • Published date: 2018/07/06
  • Modified date: 2018/07/06
    • Dunaföldvár, Tolna megye, Hungary

A Duna-parti kisváros patinás utcájában, csendes, kulturált környezetben eladásra kínálunk, egy kétszintes, 210 nm-es, befejezésre váró családi házat. A téglából és blokktéglából épült ingatlan – a már elkészült, lakható emeleti lakótérnek köszönhetően - 1988-ban lakhatási engedélyt kapott, a földszinti helyiségek teljes kiépítése azonban elmaradt. A lakható, 110 nm hasznos alapterületű, emeleti részen négy rendkívül tágas és világos szoba került kialakításra, melyekhez – az épület teljes szélességében végig futó – erkélyek kapcsolódnak. A nyugati teraszról csodálatos panoráma nyílik a városra és az egész vidékre. Az emeleti rész a szobák mellett tartalmaz még egy étkező-nappalit, fürdőszobát, wc-t és előszobát. Az épület fűtéséről vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltetett központi fűtési rendszer gondoskodik (az eredeti kazán nem működik, cserére szorul). Az ingatlan tekintélyes méretű tetőtere további lakóhelyiségek kialakítására kínál lehetőséget. Az 1.566 nm-es telken 40 nm-es, téglázott pince, valamint gondozott, termő gyümölcsfák is találhatók.

Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Irányár: 17 M.Ft.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu


A hirdető telefonszáma: 06/30/815-2529

Fontos információ

  • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
  • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
  • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
  • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések